Eenmaal klant altijd klant

Samen staan we sterk en gaan voor het beste resultaat.

Een bewijs van vertrouwen dat op ons bedrijf van toepassing is, wanneer we afgaan op de kwalificatie die veel vaste klanten aan ons bedrijf geven.

Onze activiteiten

Badkamers

Voor zowel Klassieke, luxe, design of moderne badkamers zijn wij de specialisten. Geheel naar uw behoeften en wensen realiseren wij uw badkamer zoals u wilt.

Aan en verbouwing

Voor een eenvoudige verbouwing, zoals het doorbreken van een muur tot aan een volledige verbouwing aan de moderne tijd kunt u bij ons terecht.

Kunstof kozijnen

Kunstofkozijnen, ramen en deuren van Frenkert (rechtstreeks van fabriek) zijn gegarandeerd levenslang een verbetering voor elke woning. Dat komt door het geringe onderhoud, goeie isolatie, lange levensduur en natuurlijk alle optische mogelijkheden van pvc kozijnen.

Onderhoud

Het is belangrijk om historische panden goed te onderhouden anders zal op den duur de unieke uitstraling van het pand langzaam maar zeker minder worden.

Stucadoor werkzaamheden

Het stucen van muren, buitengevel, aanbrengen van ornamenten, stucen/ schuurwerk van plafond, sausklaar. Met de sierpleisters, ook op kleur creëert u uw eigen wandafwerking.

Tegelwerk

Onze missie is vaardig en vakkundig kwalitatief tegelwerk maken. We luisteren naar uw wensen om de meest uitlopende ideëen te realiseren. 

Persoonlijk contact staat bij ons op nummer 1

Hier wat schrijven over het goede persoonlijke contact in het bedrijf. (Wensen, advies geven, persoonlijk langs komen).

stukadoorwerken

garage met appartement

badkamer te Overdinkel

Meer werk bekijken?

01

persoonlijk contact

Hier wat vertellen over hoe je te werk gaat ( Persoonlijk contact, we komen langs)

02

Overleg & Wensen

Hier wat schrijven over het overleg (flexibel meedenken, advies geven, denken aan de wensen van de klant).

03

De Uitvoering

Vertellen over het procces. (Doen wat er is afgesproken).

hier komen referenties

“Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et.”

“Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit.”

Contact Us

Telefoon

053 536 3400

Address

Nijverheidstraat 24,
7581 PV Losser