Eenmaal klant altijd klant

Samen staan we sterk en gaan voor het beste resultaat.

Een bewijs van vertrouwen dat op ons bedrijf van toepassing is, wanneer we afgaan op de kwalificatie die veel vaste klanten aan ons bedrijf geven.

Onze activiteiten

Badkamers

Voor zowel Klassieke, luxe, design of moderne badkamers zijn wij de specialisten. Geheel naar uw behoeften en wensen realiseren wij uw badkamer zoals u wilt.

Aan en verbouwing

Voor een eenvoudige verbouwing, zoals het doorbreken van een muur tot aan een volledige verbouwing aan de moderne tijd kunt u bij ons terecht.

Kunstof kozijnen

Kunstofkozijnen, ramen en deuren van Frenkert (rechtstreeks van fabriek) zijn gegarandeerd levenslang een verbetering voor elke woning. Dat komt door het geringe onderhoud, goeie isolatie, lange levensduur en natuurlijk alle optische mogelijkheden van pvc kozijnen.

Onderhoud

Het is belangrijk om historische panden goed te onderhouden anders zal op den duur de unieke uitstraling van het pand langzaam maar zeker minder worden.

Stucadoor werkzaamheden

Het stucen van muren, buitengevel, aanbrengen van ornamenten, stucen/ schuurwerk van plafond, sausklaar. Met de sierpleisters, ook op kleur creëert u uw eigen wandafwerking.

Tegelwerk

Onze missie is vaardig en vakkundig kwalitatief tegelwerk maken. We luisteren naar uw wensen om de meest uitlopende ideëen te realiseren. 

Persoonlijk contact staat bij ons op nummer 1

 

stukadoorwerken

garage met appartement

badkamer te Overdinkel

Meer werk bekijken?

01

persoonlijk contact

U kunt met ons altijd persoonlijk contact opnemen. 

02

Overleg & Wensen

Wij overleggen altijd goed met de klant en luisteren naar de wensen voor het beste resultaat.

03

De Uitvoering

De uitvoering gaat altijd zorgvuldig en professioneel zijn gang.

"Ontzettende aardige mensen, die willen meedenken. Professionele vaklui die weten waar ze over praten!"

“Wij hebben een top verbouwing gehad van on ze keuken. Er werd volop mee gedacht over mogelijke oplossingen voor de dingen waar we tegen aan liepen."

Contact Us

Telefoon

053 536 3400

Address

Nijverheidstraat 24,
7581 PV Losser