Onze diensten

MB Bouw heeft door de jaren heen een bekende en betrouwbare naam opgebouwd.

In 1997 begon Mb Bouw als onderneming. Door degelijk en vakbekwaam werk te leveren en via mond op mond reclame is Mb Bouw gegroeid naar een familiebedrijf dat werkzaam is in de regio Twente, maar ook daarbuiten en hebben we een betrouwbare naam opgebouwd.

 

Badkamers

Voor zowel Klassieke, luxe, design of moderne badkamers zijn wij de specialisten. Geheel naar uw behoeften en wensen realiseren wij uw badkamer zoals u wilt.

Aan en verbouwing

Voor een eenvoudige verbouwing, zoals het doorbreken van een muur tot aan een volledige verbouwing aan de moderne tijd kunt u bij ons terecht.

Kunstof kozijnen

Kunstofkozijnen, ramen en deuren van Frenkert (rechtstreeks van fabriek) zijn gegarandeerd levenslang een verbetering voor elke woning. Dat komt door het geringe onderhoud, goeie isolatie, lange levensduur en natuurlijk alle optische mogelijkheden van pvc kozijnen.

Onderhoud

Het is belangrijk om historische panden goed te onderhouden anders zal op den duur de unieke uitstraling van het pand langzaam maar zeker minder worden.

Stucadoor werkzaamheden

Het stucen van muren, buitengevel, aanbrengen van ornamenten, stucen/ schuurwerk van plafond, sausklaar. Met de sierpleisters, ook op kleur creëert u uw eigen wandafwerking.

Tegelwerk

Onze missie is vaardig en vakkundig kwalitatief tegelwerk maken. We luisteren naar uw wensen om de meest uitlopende ideëen te realiseren. 

Waarom kiezen voor ons

  • Vakmanschap
  • Hoge kwaliteit en netjes
  • 40 jaar ervaring

Contact Us

Telefoon

053 536 3400

Address

Nijverheidstraat 24,
7581 PV Losser